3

Legjobb gyors kifizetésű online kaszinók Magyarországon - 2023

Napjainkban azt mondhatjuk, hogy megszámlálhatatlan mennyiségű online kaszinó létezik szerte a világon, amelyek közül a legtöbb Magyarországon is elérhető. Ha viszont igazi minőségre vágysz, érdemes azokat a kaszinókat keresned, amelyek gyors kifizető kaszinók, hiszen így gyorsan és egyszerűen férhetsz hozzá a nyereményedhez.

Ezen kiváló weboldalak megtalálása viszont nem egyszerű, de ne aggódj, azért vagyunk most itt, hogy ezeket bemutassuk. Így láthatod mire számíthatsz, ha ezeket a kaszinókat választod a szerencsejáték tevékenységed alatt.

Gyors kifizetéssel rendelkező kaszinók

Azon kívül, hogy ezek a kaszinók azonnali, vagy pár perces átfutási idő mellett teljesítik a be- és kifizetési kérésedet, számtalan más előnnyel is rendelkeznek. Ahogy viszont előnyök is felmerülnek, úgy természetesen hátrányok is előfordulhatnak. Nézzük meg most ezeket.

Előnyök:

 • Biztonságos fizetések
 • Azonnal kiutalható nyeremények
 • A legnépszerűbb fizetési módok
 • Gördülékeny, felhasználóbarát weboldalak
 • Általában díjmentes fizetési módok

Hátrányok:

 • Nem mindenhol elérhetőek
 • Előfordulhat, hogy kevésbé foglalkoznak a biztonsági protokollal
 • Nem tudod visszahívni az összeget, téves bevitel esetén

Mi befolyásolja a kifizetési sebességet?

A legjobb kaszinók gyors kifizetésekkel Magyarországon azért is ennyire népszerűek, mert többféle fizetési mód közül is választhatnak a játékosok. Ha viszont a lehető leggyorsabb lehetőségeket keresed, érdemes tudnod, hogy általában nem az átutalás, vagy a kártyás fizetés lesz a legjobb választás.

Mindazonáltal, az egyes fizetési módok változóak díjak szempontjából. Ha például az e-pénztárcákat választod, bár számíthatsz arra, hogy a kaszinó weboldalán nem kell majd extra díjat fizetned, előfordulhatnak a számla tartása miatt költségek.

Illetve, ha például kriptovalutát választanál, gyorsaságra és biztonságra számíthatsz, bár az átváltáskor felmerülhetnek árfolyambeli különbségek, azaz előfordulhat, hogy forintban majd kevesebbet ér a pénzed átváltás után.

A leglassabb fizetési módok

Azt tehát már tudod, hogy vannak fizetési módok, amelyek gyorsabbak és vannak amelyek lassabbak. De mégis melyek azok, amiket érdemes elkerülnöd, ha gyorsaságra vágysz? Nézzük meg most ezeket.

 • Banki átutalás

  Általában az egyik leglassabb fizetési módként említhetjük a banki átutalást, legyen szó akár be- akár kifizetésről. Ráadásul díjak is felmerülhetnek befizetés esetén.

 • Bankkártyák / Hitelkártyák

  Egy másik lassú fizetési módként említhetjük a bankkártyákat, így például a Visa és a Mastercard kártyákat. Kifizetéskor ugyanis akár 5 napot is igénybe vehet, amíg megérkezik a pénzed.

 • Utalványok

  A legjobb gyors kifizető kaszinók Magyarországon általában utalványos, így például Paysafecardos fizetésre is lehetőséget biztosítanak. Amíg viszont gyorsan feltöltheted velük a számládat, addig időbe telik, mire az utalványra megérkezik a pénzed, főleg, ha csak személyesen van lehetőséged feltölteni.

Legjobb fizetési módok a gyors kifizetéshez

Most viszont ideje megnéznünk azokat a fizetési módokat, amiket érdemes keresned az egyes kaszinók weboldalain. Viszont azt tudd, hogy bármelyiket is választod, biztos lehetsz a gyorsaságban és az egyszerűségben.

 • Kriptovaluták

  Ha az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb fizetési módot szeretnéd kipróbálni, érdemes az olyan kriptovalutákat előtérbe helyezned, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Tether. Ezek a lehetőségek ugyanis azonnali átfutási idő mellett vehetőek igénybe, miközben már pár ezer forinttól használható a legtöbbjük. Bár, azt tudnod kell, hogy kripto pénztárcát is kell nyitnod hozzá.

 • E- pénztárcák

  A legjobb online kaszinó kifizetések Magyarországon egyébként általában elektronikus pénztárcával történnek. Ezek közül a Neteller és a Skrill a legnépszerűbb, bár sokan használnak AstroPay és Jeton tárcákat is. Nagy előnyük, hogy mind a befizetés, mind pedig a kifizetés azonnal megtörténik általuk, ráadásul sok esetben már pár száz forinttal használhatóak. Viszont, esetükben is nyitnod kell majd egy pénztárcát, amit viszont arra is használhatsz, hogy ott tartsd a pénzed.

 • Prepaid kártyák

  Mindazonáltal, a normál kártyás fizetésekkel szemben ma már különféle prepaid kártyák is elérhetőek, amelyek biztosítják a gyors ki- és befizetéseket. Ilyen lehet például a Revolut, amely egyre több online kaszinó weboldalán elérhető. Általa ugyanúgy azonnali átfutási idő mellett teheted meg a fizetéseket, miközben számíthatsz az egyszerűségre és a felhasználóbarát jellegére is. Külön jó benne, hogy teljesen ingyenesen használható, hiszen a Revolut számla megnyitása és tartása sem kerül pénzbe.

Regisztráció nélküli kaszinó - érdemes ott játszani?

Mindeközben az érdemes megjegyeznünk, hogy amennyiben teheted, jobb, ha elkerülöd azokat az online kaszinókat, amelyek esetén nem kell regisztrálnod. Bár biztosan jól hangzik, hogy gyorsan és egyszerűen fizethetsz be és adatok megadása nélkül próbálhatod ki a online kaszinó kifizetések és befizetések világát, a valóságban kevésbé biztonságosak ezek a weboldalak. 

Azáltal, hogy regisztrálsz ugyanis, hitelesítésen is átesel a legtöbb esetben, ami egy bizonyíték a kiválasztott online kaszinóval kapcsolatban arra vonatkozóan, hogy figyel az adataidra és a különféle visszaélésektől is megvéd. 

Ha viszont csak feltöltöd a számlád egy regisztráció nélkül elérhető weboldalra, egyáltalán nem bízhatsz abban, hogy biztonságos maga a felület, ahol megadod a kártya vagy pénzügyi adataidat.

Kifizetés regisztráció/hitelesítés nélkül - Lehetséges?

Mindeközben egyébként lehetőséged van arra, hogy regisztráció és hitelesítés nélkül is hozzáférj a játékokhoz, azaz kifizetést vagy befizetést kezdeményezz egy kaszinó felé. Ezek a weboldalak bár Magyarországon ritkának számítanak, valójában léteznek.

Bár, nem feltétlenül a legjobb választás, ha ezt az utat választod a játékra, tekintve, hogy biztonsági kérdéseket vethetnek fel ezek a weboldalak. Mindazonáltal, hogy semmi nem garantálja, hogy nem szivárognak ki az adatait egy ilyen weboldalról, a pénzmosás elleni törvényeknek sem biztos, hogy megfelel egy ilyen kaszinó.

Ráadásul, sok esetben arra sincs náluk lehetőséged, hogy bónuszokat vagy kedvezményeket igényelj, hiszen nem egy adott profilon belül próbálod majd ki a szerencsédet. 

Mindazonáltal, ha bármi problémád lenne a pénzügyi tranzakciók közben, nem is igazán tudsz kihez fordulni a probléma megoldása céljából, szemben egy normál online kaszinó weboldallal, ahol az ügyfélszolgálat és különböző szervek is a segítségedre siethetnek. 

Hogyan ne kerülj csalók csapdájába?

Ahhoz, hogy elkerülhesd a csaló oldalakat, de mégis könnyen megtaláld a kaszinók gyors kifizetésekkel elérhető felületeit, van pár dolog, amit érdemes megtenned. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a pontokat, amikre érdemes figyelned:

 • Nézd meg az engedélyt

  Az egyik legfontosabb, hogy megvizsgáld, hogy a választott online kaszinó rendelkezik-e engedéllyel.

 • Olvass visszajelzéseket

  Érdemes lehet megnézned más felhasználók visszajelzéseit is, hogy teljes képet kapj arról, hogy milyen is az adott weboldal.

 • Nézd meg a fizetési módokat

  Egy jó tipp lehet ezenkívül az is, ha megvizsgálod a fizetésre vonatkozó szabályokat és az elérhető lehetőségeket.

 • Olvasd el a kaszinó szabályzatát

  Mindazonáltal, mindig olvasd el a kaszinó szabályzatát, hogy biztosan tudj minden lényeges információt.

 • Tedd próbára az ügyfélszolgálatot

  Érdemes lehet ezenkívül írnod az ügyfélszolgálatnak is, hogy lásd mennyire segítőkészek.

Végső gondolatok

Ha tehát egy olyan online kaszinóban töltenéd el az idődet, ahol gyorsan és egyszerűen fizethetsz be és ahonnan ugyanilyen feltételek mellett veheted ki a pénzed, van pár dolog, amire érdemes figyelned.

Abban az esetben viszont, ha követed az alábbi cikkben leírtakat, biztos lehetsz benne, hogy nagyszerű élményekben lesz majd részed, miközben gördülékeny folyamat által mozgathatod a főszámlád és a kaszinó számlád között a pénzed.

Ne feledd viszont megvizsgálni az adott online kaszinót magát is, hiszen nem ez az egyetlen lényeges részlete egy minőségi online kaszinó weboldalnak napjainkban Magyarországon.